• banner-1-9
  • banner-2-6
  • banner-3
  • banner-4

babagan awake dhewe

Yiwu Exjia Advertising Co., Ltd dumunung ing kutha Yiwu, kita specialized ing lapangan iki kanggo liwat 18 taun. Akeh kontaner wis diekspor kanggo liwat 42 negara, kontrol kualitas stabil lan padha adhedhasar QC 24 jam ', produk kita kalebu: laminated banner lentur, ditutupi lentur banner (kalebu frontlit, backlit, werna pindho lan blockout siji sisih dicithak), panas laminated lan ditutupi blockout kanggo loro-lorone dicithak. Hot laminated pvc tarpaulin, ditutupi tarpaulin pvc, ditutupi bolong. film Cetak pvc, salah siji cara sesanti, poto vinyl adhesive, werna vinyl, katun kanvas. materi termenung, Papan wangun pvc, kertas pp, bahan pet, bahan photo, film laminasi kelangan, kertas sublimation panas, kertas wall lan ing.

  • about1
  • a48503d0
Tampilan Online Chat!