Babagan awake dhewe

Yiwu Exjia Advertising Co., Ltd. dumunung ing kutha Yiwu, kita specialized ing bahan iklan kanggo liwat 18 taun. Akeh kontaner wis diekspor kanggo liwat 42 negara, kontrol kualitas stabil lan ketat adhedhasar QC 24 jam ', produk kita kalebu: laminated banner lentur, ditutupi lentur banner (kalebu frontlit, backlit, werna pindho lan blockout siji sisih dicithak), panas laminated lan ditutupi blockout kanggo loro-lorone dicithak. Hot laminated pvc tarpaulin, ditutupi tarpaulin pvc, ditutupi bolong. film Cetak pvc, salah siji cara sesanti, poto vinyl adhesive, werna vinyl, katun kanvas. materi termenung, Papan wangun pvc, kertas pp, bahan pet, bahan photo, film laminasi kelangan, kertas sublimation panas, wallpaper lan ing. 

kita khusus ing produksi lan teknologi industri iki kanggo 18 taun, lan kita profesional ing standar industri nasional lan standar prodhuk.
kita kudu luwih saka 16 taun pengalaman sale, kita bisa kurban klien karo layanan paling apik. 
kita kudu 24 jam QC saben nggulung saka bobot, dawa, amba, lumahing, efek printing, packing, label.
kita kudu 6 set ditutupi lan laminated lan tanggalan mesin, kita bisa kurban cepet wektu pangiriman.
kita wis diekspor kanggo 42 negara. (pangerten dikarepake pasar saka macem-macem negara kanthi), kita ngerti kabutuhan paling negara bab barang lan kualitas.
EXJIA kebayar waé kanggo sokongan saka teknologi lan products.There limang paten, kang nyakup papat paten katon, lan paten penemuan ing EXJIA.
kita apa kita paling apik kanggo nyedhiyani layanan paling apik kanggo kita klien: produk kualitas karo rega murah, layanan paling apik wektu pangiriman cepet.

bahan Printing: werna seger, kacepetan cepet-pangatusan saka mangsi. setelan kanggo 2 utawa 3 pass printing, Gamelan lumahing, setelan kanggo mangsi banyu, mangsi Eco-solvent, mangsi solvent, anti-fr, anti-UV, bisa tekan kanggo standar EU. Max ambane nganti 5,10 m.

pvc tarpaulin: tarpaulin pvc karo bolong kuwat nang, tensile banget, tearing lan kekuatan doyo, anti-fr, anti-UV. anti-jamur, anti-wick, lumahing bisa wis lacquered karo acrylic lan PVDF, iku bisa wis poto-resik.      

Max rapi jembaré nganti 5,10 m (201 '') 

dsfsfe

Kita misi kanggo ngirim Nilai unggul kanggo kita pelanggan lan klien terusan.

Nyediakake products, layanan paling sampurna karo rega paling cukup iku asas kita.

Kita tansah nandheske ing tenet manajemen "Quality pisanan, Teknologi basis".

Yen kasengsem ing produk kita, sampeyan uga bisa ngirim informasi tuku online, lan kita bakal hubungi langsung, kita tetep kerjasama Highly tulus kita lan pengin kabeh ing sisih kabeh uga.


Tampilan Online Chat!