WARNA ditutupi MESH

Short Description:

Advantage: ditutupi bolong: siji sisih Cetak, apik kacepetan ink pangatusan Best bolong ditutupi. PVC dilapisi Mesh Banner karo Liner punika bobot cahya nanging dirajut tightly scrim. Prodhuk wis liner PVC ing sisih mbalikke bisa suwek sawise Printing. Solvent media tinta khusus, karo struktur mbukak sawijining ngidini aliran angin gedhe saka iklan ruangan. Punika wiyar dipigunakaké ing amba supermarket Feature: 1. kesengsem printing Perfect karo panyerepan ink stabil lan kemampuan pangatusan luwih cepet. 2. Differen ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Advantage:

    Ditutupi bolong: Best siji sisih Cetak, kacepetan ink pangatusan apik bolong ditutupi.

    PVC Mesh ditutupiBanner karo Liner punika bobot cahya nanging dirajut tightly scrim. Prodhuk wis liner PVC ing sisih mbalikke bisa suwek sawise Printing. Solvent media tinta khusus, karo struktur mbukak sawijining ngidini aliran angin gedhe saka iklan ruangan. Punika wiyar dipigunakaké ing supermarket amba

     

    Feature:

    1. kesengsem printing Perfect karo panyerepan ink stabil lan kemampuan pangatusan luwih cepet.
    2. werna Beda dhuwur

    3. Good transmisi cahya lan banyu-bukti.
    4. excellently kompatibel karo macem-macem printer digital adhedhasar Solvent

    5. ngumbah Gampang karo nyegah reged lan bledug.
    6. Marine nutup lapisan dhuwur

    7. kekuatan tensile High, tearing kekuatan, anti-UV

    8.Width kisaran saka 1.02m kanggo 5.10m

    9. weather-resistance, bisa nolak marang 12 typhoon bahan, retardant geni, Apa liwati B1, M2. 

    10. transportasi Gampang, jawab lan instalasi.

     

    Dianggo:

    1. Gedhe format printing digital, kayata printing billboard, Swara-ukuran njero ruangan / ruangan hanging gendero, ngarep-surem lan gendero backlit, 

    2. kain kothak cahya uga printing layar.
    3. Digunakna kanggo nggawe bathi nyamuk, anak sandhangan, angin, ECT 

    4. Digunakna kanggo produksi logam non-ferrous 

    5.Packing materi, ing rainproof lan kere.

    6. industri kasur  

    7. mural Building lan ing-nyimpen layar, nggabung lan tutup scaffolding

    8. Digunakna bebarengan karo resin ing pitulungan struktur


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!