• banner-1-9
  • banner-2-6
  • banner-3
  • banner-4

tentang Kami

Yiwu Exjia Advertising Bahan Co., Ltd aya di kota Yiwu, urang nu husus dina widang ieu leuwih 18 taun. Loba peti geus diékspor ka leuwih 42 nagara, kontrol kualitas stabil sarta sarua dumasar QC 24 jam ', produk urang kaasup: laminated banner flex, coated flex banner (kaasup frontlit, backlit, kelir ganda na blockout pikeun hiji sisi dicitak), panas laminated na coated blockout pikeun dua sisi dicitak. Panas laminated PVC tarpaulin, coated tarpaulin PVC, coated bolong. pilem diprint PVC, salah cara visi, diri vinyl napel, warna vinyl, katun kanvas. bahan Reflective, dewan formulir PVC, kertas pp, bahan piaraan, bahan poto, pilem lamination tiis, kertas sublimation panas, kertas témbok jeung saterusna.

  • about1
  • a48503d0
WhatsApp Online Chat!