Tentang Kami

Yiwu Exjia Advertising Bahan Co., Ltd. aya di kota Yiwu, urang nu husus dina bahan iklan pikeun leuwih 18 taun. Loba peti geus diékspor ka leuwih 42 nagara, kontrol kualitas stabil sarta ketat dumasar QC 24 jam ', produk urang kaasup: laminated banner flex, coated flex banner (kaasup frontlit, backlit, kelir ganda na blockout pikeun hiji sisi dicitak), panas laminated na coated blockout pikeun dua sisi dicitak. Panas laminated PVC tarpaulin, coated tarpaulin PVC, coated bolong. pilem diprint PVC, salah cara visi, diri vinyl napel, warna vinyl, katun kanvas. bahan Reflective, dewan formulir PVC, kertas pp, bahan piaraan, bahan poto, pilem lamination tiis, kertas sublimation panas, wallpaper jeung saterusna. 

kami husus dina produksi jeung téhnologi industri ieu 18 taun, sarta kami profésional dina standar industri nasional jeung standar produk.
urang kudu leuwih ti 16 taun pangalaman diobral, urang bisa nawarkeun klien kalayan layanan pangalusna. 
urang kudu 24 jam tina QC tina unggal gulungan tina beurat, panjangna, lebar, beungeut, pangaruh percetakan, packing, labél.
urang boga 6 sét coated na laminated sareng almenak mesin, urang tiasa nawiskeun gancang waktu pangiriman.
kami geus diékspor ka 42 nagara. (ngarti kana paménta pasar sagala rupa nagara pinuh), urang nyaho kaperluan kalolobaan nagara ngeunaan barang jeung kualitas.
EXJIA bayaran perhatian ka kelestarian téknologi sarta products.There lima patén-patén nu ngawengku opat patén penampilan, hiji patén penemuan di EXJIA.
urang sadaya ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun layanan pangalusna pikeun klien kami: produk kualitas luhur kalawan harga handap, layanan pangalusna kalawan waktu pangiriman gancang.

bahan percetakan: warna seger, speed gancang-drying mangsi. jas keur 2 atanapi 3 lolos percetakan, beungeut rata, jas keur tinta cai, tinta eco-pangleyur, tinta pangleyur, anti fr, anti UV, éta bisa ngahontal kana standar EU. Max lebar nepi ka 5,10 m.

PVC tarpaulin: tarpaulin PVC kalawan bolong kuat jero, tensile alus teuing, tearing jeung kakuatan adhesion, anti fr, anti UV. anti jamur, anti Wick, beungeut can kungsi lacquered kalawan acrylic na pvdf, mémang geus timer beresih.      

Max seamless lebar nepi ka 5,10 m (201 '') 

dsfsfe

misi kami téh pikeun nganteurkeun nilai punjul ka konsumén urang sarta klien maranéhanana konsistén.

Nyadiakeun produk pangalusna, anu layanan paling sampurna ku harga paling lumrah nyaeta prinsip urang.

Simkuring salawasna keukeuh dina Tenet manajemen "Quality téh mimitina, Téhnologi mangrupa dadasar".

Mun anjeun resep produk urang, anjeun ogé tiasa ngalebetkeun informasi pameseran Anjeun online, sarta kami wartosan iyeu anjeun geuwat, urang tetep babarengan kacida ikhlas urang na hayang sagalana di sisi Anjeun téh kabéh ogé.


WhatsApp Online Chat!