COLOR coated bolong

Pondok Description:

Kauntungannana: coated bolong: hiji sisi diprint, alus speed tinta drying Best bolong coated. PVC coated bolong Banner kalawan Liner mangrupakeun beurat lampu tapi anyaman pageuh scrim. produk ngabogaan liner PVC di sisi sabalikna bisa detached sanggeus percetakan. The pangleyur média tinta jet husus, kalayan struktur buka na ngamungkinkeun aliran angin hébat ti iklan outdoor. Hal ieu loba dipaké dina badag supermarket Feature: 1. gambaran percetakan Sampurna jeung diserep tinta stabil sarta pangabisa drying gancang. 2. Differen ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kauntungannana:

    Coated bolong: Best hiji sisi diprint, speed tinta drying hade bolong coated.

    PVC bolong coatedBanner kalawan Liner mangrupakeun beurat lampu tapi anyaman pageuh scrim. Produk ngabogaan liner PVC di sisi sabalikna bisa detached sanggeus percetakan. The pangleyur média tinta jet husus, kalayan struktur buka na ngamungkinkeun aliran angin hébat ti iklan outdoor. Hal ieu loba dipaké di supermarket badag

     

    fitur:

    1. gambaran percetakan Sampurna jeung diserep tinta stabil sarta pangabisa drying gancang.
    2. Warna Béda sadia

    3. Good transmisi lampu na cai-buktina.
    4. Excellently cocog sareng rupa printer digital dumasar pangleyur

    5. cuci Mudah kalayan ngahulag kotor jeung lebu.
    6. Panas disegel seams sadia

    7. kakuatan tensile High, tearing kakuatan, anti UV

    8.Width Bulan ti 1.02m mun 5.10m

    9. cuaca-lalawanan, bisa nolak ngalawan 12 Taufan kelas, retardant seuneu, bisa diliwatan B1, M2. 

    10. angkutan Mudah, penanganan sarta instalasi.

     

    pamakéan:

    1. Badag format percetakan digital, kayaning percetakan billboard, Leuwih-ukuran indoor / outdoor nongkrong spanduk, hareup-cahayana jeung spanduk backlit, 

    2. lawon kotak Lampu ogé percetakan layar.
    3. Dipaké pikeun nyieun jaring reungit, barudak baju, curtains, ect 

    4. Dipaké pikeun produksi logam non-ferrous 

    5.Packing bahan, anu rainproof jeung kere.

    6. industri Kasur  

    7. murals Gedong na di-toko mintonkeun, wraps sarta panutup Parancah

    8. Dipaké bareng jeung résin di hiji tulangan struktur


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!